+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Életmód

TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS

A másodlagos táplálékaink mellett (lelkiség, feltöltődés, társaság) előtérbe kerülnek az elsődleges táplálékaink is (étkezés, vízfogyasztás, táplálék kiegészítők). 

Glutén- és tejfehérje érzékeny vagyok. Diétáztam már rizs-krumplival, hisztamin intoleranciára, PCOS-re, inzulin rezisztenciára, autoimmun pajzsmirigy problémára, mentális betegségre. Fogytam már 22 kilót és híztam egészségesen. Régen én is csináltam a 2 hetes villámdiétákat, majd valamelyik gyorsétteremben kötöttem ki éhesen… Ezért választottam azt, hogy személyes tapasztalataim mellett szakmailag is segíteni szeretnék számos problémán. Tudom, milyen nehéz, ismerem a buktatókat és kapaszkodókat is. Azt is tudom, hogy milyen csodálatos változásokat hoz az ember életében testileg és lelkileg egyaránt. 

Hiszek a böjt erejében, de még inkább hiszek a hosszútávon fenntartható egészséges életmódban. Hiszem, hogy nem kell éheznünk a jó közérzet érdekében. Ami nekem bevált, nem biztos, hogy Neked is az hoz megoldást, ezért elengedhetetlen a személyre szabottság. Érdekel, hogy mi a kedvenc ételed és beépítjük az étrendedbe annak az egészséges megfelelőjét. 

Rengetegen csodálkoztak, amikor a pánikbetegségem miatt szigorú diétába kezdtem. A legtöbben nem értették, hogy mit várok, hogyan fog ez hatni, hiszen az él a köztudatban, hogy arra gyógyszer kell és terápia. Számomra hamar bebizonyosodott, hogy még egy dolog kell: megfelelő étrend.

A testi és lelki gyógyuláshoz. 

Éppen ezért táplálkozási tanácsadás csomagomat az alábbiak szerint állítottam össze: 

Online és személyesen is működik 

  1. Mozzanat: Kapcsolatfelvétel után egy kérdőív kerül kitöltésre, ezzel felmérem, hogyan fogok tudni segíteni. 
  2. Konzultáció: 30 perc, amelyben elsősorban Te beszélsz magadról és a szokásaidról, diagnózisokról, célokról. 
  3. Konzultáció: 60 perc, ebben kapsz egy  személyre szabott, legalább 2 hetes étrendet tőlem, itt főleg én látlak el tanácsokkal. 
  4. alkalom 2-3 héttel a második konzultációt követően történik, ez alatt legalább 7 egybefüggő napon szükséges végezni a megbeszélt étrendet és életmódot. Megnézzük együtt mi megy, mi nem, hol van elakadás, mi az, ami hosszútávon nehézséget fog okozni és azon igyekszünk változtatni. 

A csomag ára: 45.000 Ft – 3 konzultáció +Személyre szabott étrend + Tanácsadás 

A csomag ár tartalmazza, hogy bármilyen kérdés merül fel az első hónap alatt, e-mailben mindig válaszolok. 

Ezt követően természetesen van lehetőség további konzultációkra időpontot kérni, annak ára: 12.000 Ft/alkalom, átlagosan 45 percet vesz igénybe.

Bejelentkezés: 06 20 253 8636 

Rimár Mónika 

Okleveles Táplálkozási tanácsadó 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial