Tanfolyam

Kriston Intim Torna
Tanfolyam nőknek

A női tanfolyamok folyamatosan indulnak, pontos tájékoztatás és jelentkezés a www.intimtorna.hu honlapon a trénerek fülön Varga Évánál ill. a 30 513 5597 telefonszámon


A méltán nagy népszerűségnek örvendő tréning Miskolcon már a Selfness Egészségházban is elérhető, ahol Varga Éva tréner várja nagy szeretettel mindazon nőket és férfiakat, akik tenni akarnak alhasi szerveik egészségéért, boldog és erőteljes működésükért. A módszert Kriston Andrea fejlesztette ki több mint 30 éve, medencealapi, rejtett izmaink tornáját jelenti, fiatalok és idősek, nők és férfiak számára egyaránt. A torna varázsereje abban rejlik, hogy a szervezet saját erőforrásait mozgósítva, meglévő képességeit továbbfejlesztve mindenki önmaga javíthat egészségi állapotán, és önmaga mérheti le a fejlődést, tapasztalhatja meg a bekövetkező örvendetes változásokat. Ezek a változások már pár heti szorgalmas gyakorlás után észrevehetőek és ha a napi pár perces torna mindennapjaink részévé válik, mint a fogmosás, a fejlődés elkerülhetetlen!

Kinek ajánljuk?
Egészségmegőrzésre mindenkinek, hiszen nőként erős gáti izmaink biztosítják hogy „nehéz” helyzetekben is meg tudjuk tartani a vizeletet ( pl.köhögés, tüsszentés) hogy ne alakuljanak ki süllyedések ( megsüllyedhet a hólyag, a méh,a hüvely, a végbél) hogy babavárásnál rugalmas kismedencei izmok segítsék a kicsi világrajövetelét és a mama regenerálódását, és hogy teljes szépségében élhessük meg nőiességünket. A napi gyakorlás pozitívan hat a hormonműködésre, ez segíti a megfoganást éppúgy, mint a változó kori panaszok enyhülését. Ajánlott alhasi műtétek előtt, hiszen nem mindegy, hogy az orvos milyen erős izmokkal, szövetekkel dolgozik, és műtét után a gyorsabb regenerálódás érdekében, illetve hogy a probléma kiújulását megelőzzük.

A tréningen a résztvevők kis csoportlétszámmal, remek hangulatban, igényes környezetben sajátíthatják elazt a tudást, mely mindenki számára elérhető életminőség-javulást ad, életkortól, edzettségi állapottól függetlenül. Mindenki személyre szabott gyakorlatsort is kap a saját problémája megoldásához.
A tréning része a tünetek hátterében lévő pszichoszomatikai okok felderítése, egyfajta belső utazás, mely során mindenki önmaga ismerhet rá testi tünetei lelki hátterére. Sok esetben ez már maga elegendő a változtatáshoz és ezáltal a gyógyuláshoz.
Sok-sok érdekes információ található még a tornáról a www.intimtorna.hu honlapon. Aki jönni szeretne a tréningre, szintén itt tud regisztrálni a „Trénerek” fülön Varga Évához, ill. a 30 513-5597 számon várjuk a kérdéseket és a jelentkezést.

Áraink . . .Áraink . . .