+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Tanfolyam

HOLISZTIKUS MASSZÁZS TANFOLYAM

A holisztikus testmasszázs lényege, hogy egy teljes, a lábujj hegyétől a fejtetőig terjedő masszázzsal az ellazulás tökéletes élményét nyújtsa. A frissítő-relaxáló masszázs tanfolyamon a svédmasszázs fogásait és az ízületi kimozgatásokat tanuljuk, a talpmasszázs tanfolyamon a reflexzónákat és a talpmasszázs-programokat. A holisztikus masszázs ötvözi a svédmasszázs, a talpmasszázs és a fejmasszázs leghatásosabb elemeit, tartalmazza a kéz, a kar masszázsát is.

A tanfolyam időtartama négy hétvége, 50 óra. A tanulók elméleti és gyakorlati képzésben vesznek részt. Az elméleti rész tartalmazza az izomzat és a csontrendszer felépítését, a fontosabb meridiánok és akupresszúrás pontok elhelyezkedését, a masszázs javallatait és ellenjavallatait, az etikai és jogi ismereteket. A gyakorlás során a hallgatók elsajátítják a svédmasszázs fogásait és a talp, valamint a fejmasszázs leghatásosabb elemeit. A tanfolyam végére képesek lesznek egy teljes, 60 perces holisztikus masszázs levezetésére, ami ma még igazi ritkaságnak számít.

A tanulók a képzés során egymáson gyakorolnak. A tanfolyamra fürdőruhát, papucsot, tollat, füzetet kell hozni, a lepedőt, krémet mi adjuk. A tanórák természetgyógyász oktató vezetésével folynak, és elméleti és gyakorlati vizsgával zárulnak. A sikeres vizsga után tanúsítványt adunk, mely vállalkozás indítására, vállalkozás bővítésre jogosít, és így munkavállalásra hasonló szolgáltatásokat nyújtó intézményeknél (fürdők, szállodák, fittness-wellness centrumok, egészségházak, masszázsszalonok, stb.).

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial