+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Masszázs

HOLISZTIKUS MASSZÁZS

A holisztikus masszázs a csakráink, meridiánjaink kezelése által teremt összhangot a test-lélek-szellem hármas egységében.
A keleti filozófia szerint a csakrák az energiaközpontok, melyek révén testünk felveszi az energiát az univerzumból. Minden csakra meghatározott energia-rezgésszámmal rendelkezik és a testben azokkal a szervekkel áll kapcsolatban, melyek hasonló rezgésszámmal rezonálnak. A holisztikus masszázs során a kezelő az egyént egészként kezeli, mozdulatai meditatívak, ritmikusak és szeretetet közvetítenek.

Meridiánrendszerünk testünk “országútjai”, ahol az éltető energia – a csí , a prána – áramlik meghatározott rend szerint. Kis “kapuk”, az akupresszúrás pontok, vagy nagyobbak, a csakrák teszik lehetővé, hogy a torlódásokat, energiablokkokat feloldjuk, eltávolítsuk, pozitív változásokat hozzunk létre szervezetünk működésében.

Sokféle masszázstípus létezik. A maga nemében mindegyik felbecsülhetetlen a testre és a lélekre gyakorolt jótékony hatása miatt. A különböző masszázstípusok különböző problémák megoldására lettek kifejlesztve, illetve mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb, legszimpatikusabb megoldást.
Bármilyen célból is járunk masszázsra – relaxálni, vagy éppen fogyni szeretnénk, fejfájásunkra keresünk gyógyírt, merev izmainkat lazítanánk, vagy fel szeretnénk frissülni egy nehéz nap után – egy biztos: a masszázs segít öngyógyító képességeinket aktivizálni, erősíti immunrendszerünket, megtalálhatjuk általa a belső békét és nyugalmat.

A holisztikus masszázs különlegessége, hogy a kezelő a lábujj hegyétől a fejtetőcsakráig átdolgozza a testet, alkalmazva a svédmasszázs, a talpmasszázs és a fejmasszázs leghatásosabb elemeit. Átmasszírozza az ujjakat, a karokat is, a test minden négyzetcentiméterét feltölti az éltető energiával.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial