+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Tanfolyam

KRISTON INTIM TORNA
FÉRFIAKNAK TANFOLYAM

A méltán nagy népszerűségnek örvendő tréning Miskolcon már a Selfness Egészségházban is elérhető, ahol Varga Éva tréner várja nagy szeretettel mindazon nőket és férfiakat, akik tenni akarnak alhasi szerveik egészségéért, boldog és erőteljes működésükért.

A Kriston Intim Torna egy erőteljes hatású tréning, ahol a kliens olyan tudásra tehet szert, amivel védheti és csúcsformába hozhatja a hasi szervek egészséges funkcióit és fejlesztheti a szexuális szervek feletti kontrollt. Az így nyert kontroll érezhetően növeli a magabiztosságot. Mindezt a Kriston módszerre jellemző hármas egészségtámasz teszi lehetővé: mozgásprogram+alhasvédő szokások+funkciót javító gondolkodási stratégia. A 12 órás tanfolyamon létrejövő változás az egyéni mozgásprogrammal kiegészülve jótékony adalékként szolgál az egészséges férfi léthez. A Kriston Intim Torna igazolt hatásosságát az egyedülálló oktatási és izomfejlesztő módszerének, valamint az alhasi szervek egészséges funkcióját javító egyedülálló eszköztárának köszönheti. A Kriston Intim Torna hatásossága vizsgálatokkal igazolt. A kliensek azon teendőket sajátítják el az egészségükért, amit helyettük nem tehet meg az orvos. A medencefenéki izmok ereje, vérellátásukat biztosító erek fala, a prosztata, a pénisz szövetei, a herék, a húgyhólyag és a bélrendszer folyamatos funkcióvédelmet igényelnek. A gyakorlatok helyes elsajátítása és rendszeres végzése a fiatal felnőttkortól kezdve minden életkorú férfi egészséggondozásához javasolt megelőzésként és a tünetek felszámolására. A Kriston Intim Torna férfiaknak tréning 17 éves kortól ajánlott.

A tréningen a résztvevők kis csoportlétszámmal, remek hangulatban, igényes környezetben sajátíthatják el azt a tudást, mely mindenki számára elérhető életminőség-javulást ad, életkortól, edzettségi állapottól függetlenül. A tréning része a tünetek hátterében lévő pszichoszomatikai okok felderítése, egyfajta belső utazás, mely során mindenki önmaga ismerhet rá testi tünetei lelki hátterére. Sok esetben ez már maga elegendő a változtatáshoz és ezáltal a gyógyuláshoz.

Sok-sok érdekes információ található még a tornáról a www.intimtorna.hu honlapon. Aki jönni szeretne a tréningre, szintén itt tud regisztrálni a „Trénerek” fülön Varga Évához, ill. a +36 30 513 5597 számon várjuk a kérdéseket.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial