+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Tanfolyam

KRISTON INTIM TORNA
TANFOLYAM FÉRFIAKNAK

A méltán nagy népszerűségnek örvendő tréning Miskolcon már a Selfness Egészségházban is elérhető, ahol Varga Éva tréner várja nagy szeretettel mindazon nőket és férfiakat, akik tenni akarnak alhasi szerveik egészségéért, boldog és erőteljes működésükért. A módszert Kriston Andrea fejlesztette ki több mint 30 éve, medencealapi, rejtett izmaink tornáját jelenti, fiatalok és idősek, nők és férfiak számára egyaránt. A torna varázsereje abban rejlik, hogy a szervezet saját erőforrásait mozgósítva, meglévő képességeit továbbfejlesztve mindenki önmaga javíthat egészségi állapotán, és önmaga mérheti le a fejlődést, tapasztalhatja meg a bekövetkező örvendetes változásokat. Ezek a változások már pár heti szorgalmas gyakorlás után észrevehetőek és ha a napi pár perces torna mindennapjaink részévé válik, mint a fogmosás, a fejlődés elkerülhetetlen!

Kinek ajánljuk?
Egészségmegőrzésre mindenkinek. A férfiak a torna nyújtotta tudatos alhasvédelemmel karbantarthatják és ezáltal megóvhatják azon testrészeiket , amelyek eddig kimaradtak a testedzésből. A napi néhány perces gyakorlatsor elvégzése észrevehetően növeli a férfierőt, a nemi vágyat, fokozza a végbél és a húgycső záróerejét. Jótékony hatással van a prosztatára valamint a megtermékenyítő-képesség növelésére. Segít a korai vagy késői magömlés szabályozásában is. Enyhíti vagy akár megszüntetheti az aranyeres panaszokat, a székrekedést, a szél-és vizelettartási képtelenséget. A prosztataműtét utáni esetlegesen fellépő vizeletmegtartási nehézségek esetén is nagymértékű javulás érhető el.

A tréningen a résztvevők kis csoportlétszámmal, remek hangulatban, igényes környezetben sajátíthatják el azt a tudást, mely mindenki számára elérhető életminőség-javulást ad, életkortól, edzettségi állapottól függetlenül. A tréning része a tünetek hátterében lévő pszichoszomatikai okok felderítése, egyfajta belső utazás, mely során mindenki önmaga ismerhet rá testi tünetei lelki hátterére. Sok esetben ez már maga elegendő a változtatáshoz és ezáltal a gyógyuláshoz.

Sok-sok érdekes információ található még a tornáról a www.intimtorna.hu honlapon. Aki jönni szeretne a tréningre, szintén itt tud regisztrálni a „Trénerek” fülön Varga Évához, ill. a +36 30 513 5597 számon várjuk a kérdéseket és a jelentkezést.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial