+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Masszázs

MASSZÁZSMÉCSES KEZELÉS

Hot Massage Oil

Az illatos, gyógynövény tartalmú meleg olajjal végzett masszázsnak a messzi múltba nyúló története van. Használták már az ókorban is, Kínától Mezopotámiáig, Indiától Peruig. Ennek a különleges hatású masszázsnak egy érdekes, ötletes változata a masszázsmécsessel végzett kezelés. Modern, de a hagyományos melegolajos kezelés minden csodáját egyesíti magában.

A nagyon finom, egyedi összetételű olaj szobahőmérsékleten szilárdul, hasonlóvá válik a gyertya anyagához. Esztétikus kis fehér porcelán csészékben fogalmazzák, ránézésre megszólalásig hasonlít a gyertyára, kanóccal is el van látva. 🙂

A mécsest meggyújtva az olaj folyékonnyá válik, és pontosan olyan meleggé hevül, ami közvetlenül a bőrre csurgatva rendkívül kellemes, ellazító, megnyugtató hatást vált ki. A bőrbe lágy fogásokkal bemasszírozva mélyen hidratál, anyaga bársonyos, kényeztető, nem hasonlítható más olajokhoz, krémekhez. Az oldott gyógynövény-tartalom ápolja, feszesíti a bőrt, hatása napokig érezhető. Illata tökéletessé emeli az élményt: levendula, passion-fruit, vanília és rózsa illatból választhat ki-ki ízlése szerint.

A kezelés hangulata méltó a mécses különlegességéhez: a vendég tompított fényben, halk tibeti zene mellett élvezheti a testét-lelkét ellazító masszázst. A kezelt testrészeket a masszőr meleg, puha törülközővel takarja be, hogy az élmény tökéletessé váljon.

A “Hot Massage Oil” masszázs hazánkban még nagyon kevés helyen elérhető, a mécsest külföldről hozatják, kevesen ismerik. Az általa nyújtott élmény bizonyára hamarosan ismertté teszi a masszázst kedvelők körében.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial