+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Masszázs

METAMORF MASSZÁZS

Metamorf görög eredetű szó. jelentése: átváltozás, átalakulás

Metamorf masszázs egy blokkoldó technika, a masszázsok speciális esete, amely a mindennapi életben, életkedvben, életvitelben, életszemléletben hoz változást, javulást.
Egyszerű, szelíd módszer, növeli a tudatosságot, gyógyulást hoz, hozzájárul lelki fejlődéshez. Nem igazi értelemben vett masszázs.
Lábfejen, a kézen, a koponyán, arcon végrehajtott nagyon finom érintések – melyekkel energetikai hatást képes létrehozni.

Jelképe a pillangó átalakulása, pete-, hernyó-, báb- és a csodálatos pillangó.

Ez a technika a gerinc reflexpontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek különböző impulzusokat az idegrendszerbe illetve a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom, ide kerül, és itt raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Bizonyos terültek energiahiányosak lesznek, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk. Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat.

A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia hullám kilöki ezeket a gátakat. A módszer kíméletes és nagyon hatékony. Bárkin alkalmazható, akár gyerekeken is.

A metamorf masszázs segít mind a három múlt-síkon feloldani a problémákat. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató-emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni kialakult lelki blokkok oldásában. Segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, a nyomasztó érzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá tesz. Rendbe jönnek a pszichoszomatikus tünetek, végtaggörcsök.

Kedvezően hat: gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségekre, vérnyomás problémákra, vese, máj, epe, emésztési gondokra, ízületi problémákra, idegbecsípődésekre, csont-, és fog problémákra, hajhullásra, torok-, és fülfájásra.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial