+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Arc- és Testkezelés

ANTI-AGING ARCKEZELÉS RÁDIÓFREKVENCIÁVAL

100% ANTI-AGING hatás, segítségével feszesíthetjük az arcbőrt, serkentve annak kollagéntermelését, a feszesség mellett rugalmasságot, ránctalanságot és fiatalos hidratáltságot érhetünk el. A rádiófrekvencia alkalmazása során elektromos rezgések hatását használják ki. Ez a hatás függ a rezgések frekvenciájától, vagyis rezgésszámától. A kozmetikában általában a szervezetben elnyelődő rádiófrekvenciás hullámok hőkeltő hatását használják ki. Vagyis a rádiófrekvenciás kezelések hatása a szövetek különböző mélységben történő felmelegítésén alapul.

A rádiófrekvenciás kezelés lényege a kozmetikában a kötőszövetek feszesebbé tétele, valamint serkenti az új kötőszöveti rostok termelését, melyek a bőr tartásáért felelősek, csökkenti a ráncok mélységét, feszesebbé, rugalmasabbá varázsolja az arcbőrt. A rádiófrekvenciás kezelés a kollagéntermelő sejteket fokozott működésre készteti.

 

HATÓANYAGGAL VAGY HATÓANYAG NÉLKÜL?

A modern kozmetológiai rádiófrekvencia hatóanyagmentes, messze túlmutat az általa bevitt hatóanyagok hatásán. A rádiófrekvenciás kezelés során hő termelődik, amely önmagában elegendő ahhoz, hogy biológiai hatásokat hozzon létre. A hatás mértéke a függhet a hőhatás mértékétől és a kezelés rendszerességétől. A mai rádiófrekvenciás eszközök a fejlesztések eredményeként a hőt célzottan juttatják be a bőr mélyebb rétegeibe. A rádiófrekvenciás kezelés során egy speciális gélt használunk, amit vezetőgélnek hívnak. Ennek a gélnek a szerepe a rádiófrekvencia bőrbe juttatása, további hatóanyagok használatára nincs szükség.

Érdekes lehet a számodra:

MILYEN KOROSZTÁLYNAK AJÁNLOTT?

25 éves kor felett mindenkinek

A rádiófrekvenciás arckezelés eredményeire az életkor is hatással van. Mint minden más területen, érdemes nagy hangsúlyt fektetni a megelőzésre, ámbár kialakult ráncok esetén a hatás látványosabb. Sokan alábecsülik a megelőzés fontosságát és csak akkor kezdenek el a problémával foglalkozni, amikor már nagyon látványos a bőr öregedése. A ránc a kötőszövet meggyengülésének a jele és a megjelenése azt jelenti, hogy a kötőszöveti rostvesztés meghaladta a 10%-ot.

25-40 év között

Inkább megelőző jellegű, 30 év fölött akár már lehetnek apró ráncok, ezeket még időben érdemes kezelni, hogy a bőröregedési folyamatot megállítsuk.

40-50 év között

Jellemzően itt már szinte mindenkinek jelentkeznek ráncok, elsősorban a szem és a száj körül, ezeket halványítja és segít a további ráncok kialakulásának megelőzésében.

50 éves kor fölött

Itt már jellemzően nem csak a ráncok jelentenek problémát, hanem a bőr megereszkedése is. Ez az állapot is jelentősen javítható, de ehhez mindenképpen folyamatos kezelés szükséges.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial