+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Tanfolyam

KRISTON INTIM TORNA
NŐKNEK TANFOLYAM

A méltán nagy népszerűségnek örvendő tréning Miskolcon már a Selfness Egészségházban is elérhető, ahol Varga Éva tréner várja nagy szeretettel mindazon nőket és férfiakat, akik tenni akarnak alhasi szerveik egészségéért, boldog és erőteljes működésükért.

A Kriston Intim Torna igazolt hatásosságát az egyedülálló oktatási módszerének, az izomfejlesztő koncepciójának és a fejlődést, az alhasi szervek egészségéges  funkcióját javító egyedülálló eszköztárának köszönheti. A 12 órás foglalkozás sokak számára női életútjukhoz támogató adalék. A Kriston-módszerre jellemző hármas egészségtámasz: mozgásprogram+alhasvédő szokások+érzelmeket meghatározó gondolkodási stratégia. Mindezek, az egyéni mozgásprogrammal kiegészülve, jelentős életminőség-javulást generálnak. A Kriston Intim Torna hatásossága vizsgálatokkal igazolt. A kliensek azon teendőket sajátítják el az egészségükért, amiket helyettük nem tehet meg az orvos. A medencefenéki izmok ereje, vérellátásukat biztosító erek fala, a hólyag-, méhtest-, végbél anatómiai magassága rendszeres gondoskodást igényel. A Kriston Intim Torna elsajátítása és rendszeres végzése fiatal felnőttkortól javasolt az egészséges menstruációért, a minőségi szexualitásért, a termékenység elősegítése érdekében, a szülésre való felkészülésként, később a záróizmok megfelelő működéséért, a jobb életminőséget biztosító időskorért. A tudatos alhasvédelemmel minden életkorban kezedbe veheted az egészséged, és megtapasztalhatod hogy mennyire más, amikor a záróizmaidban érzékeled az erőt. A Kriston Intim Torna nőknek tréning 17 éves kortól ajánlott.

A tréningen a résztvevők kis csoportlétszámmal, remek hangulatban, igényes környezetben sajátíthatják el azt a tudást, mely mindenki számára elérhető életminőség-javulást ad, életkortól, edzettségi állapottól függetlenül. Mindenki személyre szabott gyakorlatsort is kap a saját problémája megoldásához.
A tréning része a tünetek hátterében lévő pszichoszomatikai okok felderítése, egyfajta belső utazás, mely során mindenki önmaga ismerhet rá testi tünetei lelki hátterére. Sok esetben ez már maga elegendő a változtatáshoz és ezáltal a gyógyuláshoz.
Sok-sok érdekes információ található még a tornáról a www.intimtorna.hu honlapon. Aki jönni szeretne a tréningre, szintén itt tud regisztrálni a „Trénerek” fülön Varga Évához, ill. a +36 30 513 5597 számon várjuk a kérdéseket.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial