Masszázs

Fiatalító arcmasszázs

fejmasszazsArcunk tükrözi személyiségünket, megmutatja korunkat, hangulatunkat, árulkodik egészségünkről vagy betegségeinkről, mindig “kirakatban van”.
Mindenki szeretné mindig “a legszebb arcát mutatni” embertársai felé, hisz nincs még egy testrészünk mely ennyire jellemző lenne ránk.

A napjainkban szokásos kapkodó, stresszes életmód, a kialvatlanság, a fáradtság rányomja bélyegét vonásainkra is. Arc, nyak, vállizmaink merevek, sőt még hajas fejbőrünk is feszült állapotban van. Emiatt fejünk energiaellátása nem kielégítő, görcsök, csomók, energiablokkok okoznak fejfájást, öregítik vonásainkat.

A fiatalító arcmasszázs nem kozmetikai kezelés, mélyebben és ezért tartósabban hat : lágy, gyöngéd mozdulatokkal kioldja a csomókat, feszesíti, energetizálja az izmokat, tonizálja a bőrt. Nyugtatja az idegeket, elősegíti a nyirokáramlást, fellazítja a letapadásokat. Rendkívül kellemes és megnyugtató, a kezelés után a vendég megszépül, más lesz a kisugárzása, a mosolya.

Kérjük vendégeinket, hogy smink nélkül jöjjenek arcmasszázsra,  hiszen a belülről fakadó nyugalom, békés lelkiállapot a legjobb szépítőszer.

Áraink . . .Áraink . . .