+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Masszázs

FIATALÍTÓ ARCMASSZÁZS

Arcunk tükrözi személyiségünket, megmutatja korunkat, hangulatunkat, árulkodik egészségünkről vagy betegségeinkről, mindig “kirakatban van”.
Mindenki szeretné mindig “a legszebb arcát mutatni” embertársai felé, hisz nincs még egy testrészünk mely ennyire jellemző lenne ránk.

A napjainkban szokásos kapkodó, stresszes életmód, a kialvatlanság, a fáradtság rányomja bélyegét vonásainkra is. Arc, nyak, vállizmaink merevek, sőt még hajas fejbőrünk is feszült állapotban van. Emiatt fejünk energiaellátása nem kielégítő, görcsök, csomók, energiablokkok okoznak fejfájást, öregítik vonásainkat.

A fiatalító arcmasszázs nem kozmetikai kezelés, mélyebben és ezért tartósabban hat : lágy, gyöngéd mozdulatokkal kioldja a csomókat, feszesíti, energetizálja az izmokat, tonizálja a bőrt. Nyugtatja az idegeket, elősegíti a nyirokáramlást, fellazítja a letapadásokat. Rendkívül kellemes és megnyugtató, a kezelés után a vendég megszépül, más lesz a kisugárzása, a mosolya.

Kérjük vendégeinket, hogy smink nélkül jöjjenek arcmasszázsra, hiszen a belülről fakadó nyugalom, békés lelkiállapot a legjobb szépítőszer.

A kezelés nyirokmasszázzsal és letisztítással kezdődik.

Ezt követően hyaluron savas és ásványi anyagokban gazdag olajok bemasszírozása következik lávakövek és ásványok segítségével, frissítő, anti – ageing fogásokkal.
Segít eltüntetni a ráncokat, feszesít, méregtelenít, kisimít. Tartós hidratációt biztosít.
  • Az arcunk is mikrorendszer, tükröződik rajta az egészségi állapotunk.
  • Az akupunktúrás csatornahálózaton keresztül, természetes módon van lehetőségünk javulást elérni, mellékhatás a tisztulás. 
  • A reflexológia több, mint 4000 ezer éves múltra tekint vissza, működéséhez nem szükséges hit, mindenképpen működik. 
  • A legrosszabb, ami történhet, hogy kapsz egy pihentető arcmasszázst, minőségi alapanyagokkal.
  • A nyirokkeringést serkentjük, a ráncok simulnak, a bőr tónusa javul.
Kiegészítő kezelésként is ajánlott!
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial