+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Bemutatkozás

VARGA ZSUZSANNA

Jelenleg friss édesanyaként szülői feladatait látja el, ezért tevékenysége  Egészségházunkban átmenetileg szünetel.

Masszázsterapeuta.

Nagymamám és Édesanyám példáját követve, én már harmadik generációsként képviselem a női vonalat a családi vállalkozásban, mely már több mint 20 éve működik és fejlődik.

Tanulmányaimat 2012- ben kezdtem a masszázs irányába, ekkor sajátítottam el a frissítő- relaxáló masszázs alapjait. Munkám során egyre inkább tapasztaltam, hogy mennyire nagy igény van a természetes, alternatív terápiákra, gyógymódokra. Felfedeztem speciális problémákra célirányos terápiákat és biztosan éreztem magamban az elhivatottságot a szakmám irányába és hogy jó úton haladok.

Így lettem okleveles masszőrön túl, trigger pont terapeuta, nyirok drenázs terapeuta, thai masszőr és kismama masszőr. Nagyon szeretem a munkámban hogy folyamatos fejlődési lehetőséget nyújt, szakmailag és emberileg egyaránt.

Óriási boldogsággal tölt el hogy a vendégeim nagy elégedettséggel járnak hozzám, érdeklődnek a terápiáim iránt. Büszke vagyok arra hogy a segítségemmel évek óta fennálló végtag zsibbadás, végtag fájdalom, funkciókiesés, vagy komoly nyirok ödéma szünt meg. Külön örömmel tölt el amikor kismama vendégeim számára még egy kicsit szebbé tehetem a várandósság időszakát, vagy amikor kikapcsolódást, nyugalmat, relaxációt vagy feltöltődést kereső vendégeim engem választanak egy kellemes masszázs, thai masszázs kezelés céljából.

Részemről boldog és hálás vagyok amiért megtaláltam azt a munkát ami számomra nem munka, sokkal inkább öröm, elégedettség, bizalom, tradíció.

És a hely, ahol dolgozom…

A Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelő valóban egy sziget a zajos és nyüzsgő világban: meghitt, hangulatos, csendes. Alkalmas halk zene melletti meditatív masszázsra, őszinte, megkönnyebbülést hozó beszélgetésekre, kis létszámú tanulócsoportok tanfolyamainak lebonyolítására. A jó légkörben folyó kezelések, beszélgetések, tanórák az évek során pozitív kisugárzással töltötték fel a teret: jó itt dolgozni és {a visszajelzések alapján hiszem} jó ide jönni a vendégeimnek is.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial