+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Tanfolyam

NYIROKMASSZÁZS TANFOLYAM

A nyirokfolyadék, hasonlóan a vérhez, érhálózatban kering testünkben. Rendkívül nagy szerepe van többek között az immunvédelemben, sokrétű feladatot lát el egészségünk megőrzésében. A nyirokrendszer elégtelen működése nagyon kellemetlen, sőt fájdalmas tünetekkel jár, és veszélyt jelent a szervezet egészére nézve.

A nyirokmasszázs során fájdalommentes kezeléssel elősegíthető a pangó nyirokfolyadék visszajuttatása a nyirokerekbe, jelentősen csökkenthető az ödéma, a “nehéz láb” érzés. Az orvosi kezelés hatékony kiegészítője lehet, nagymértékben segítheti a tünetmentes állapot fenntartását.

Tanfolyamunkon a tanulók elméleti és gyakorlati képzésben vesznek részt. Az elméleti oktatás során megismerkednek a nyirokrendszer felépítésével és működésével, betegségeivel, ezek tüneteivel. Ismertetjük a klinikai és az alternatív gyógymódokat, pontosan meghatározva az alternatív gyógyító kompetenciáját. A gyakorlati órák alatt hallgatóink elsajátítják a nyirokmasszázs speciális technikáit, melyek jelentősen eltérnek bármilyen más masszázstechnikától.

A tanfolyamot nyugodt szívvel ajánljuk masszőrök, természetgyógyászok, egészségügyben dolgozók részére. Önmagában munkavégzésre is jogosít, de más terápiák, kezelések rendkívül hatásos segítője. Ha valaki otthon, rászoruló családtagja kezelésére szeretné használni a nyirokmasszázst, az orvossal megbeszélve lehetősége van rá.

A tanfolyam négy napos, elvégzéséről tanúsítványt adunk. Az órákra csak jegyzetfüzetet, tollat kell hozni, a krémet, lepedőt stb. mi biztosítjuk.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial