A masszázsról . . .

Masszázs = a test kezelése, a lélek gyógyítása.
A masszázs az érintés varázsa, mely ellazítja a testet és a lelket.
Gyógyító energiát sugároz testünk minden sejtjéhez, és lelkünk legmélyéig ér el. Fizikai szinten ellazít, feloldja az izmok merevségét, csomóit.
Az energiaelzáródások helyén oldja a blokádokat, lehetővé téve az életenergia szabad áramlását. Segíti a vénás keringést, serkenti a nyirokáramlást, képes megszüntetni a nyirokpangást. A masszázs során megindul a méreganyagok kiürülése, aktiválódik a szervezet öngyógyító mechanizmusa. Feszesebbé válnak a kötőszövetek, javul a bőr tónusa.
Mentális szinten csökkenti a stresszt és a szorongást, békés tudatállapotot idéz elő, melyben visszatalálhatunk önmagunkhoz és elménket lecsendesítve megtapasztalhatjuk a harmóniát.
Átélhetjük a teljes összhangot testünk és lelkünk között, átértékelhetjük problémáinkat és megoldást találhatunk rájuk.

Kétféle alap masszázstechnikát különböztetünk meg:

Nyugati masszázstechnikák:
A szervezet egyes mozgó apparátusainak (izmainak, inainak, csontjainak, ízületeinek) működését állítja helyre. (Például ilyenek: svéd-, gyógy-, hátmasszázs)

Keleti masszázstechnikák:
Ezen technikák alapvető lényege és hitvallása szerint testünk egészsége attól függ, hogy a benne lévő energia mennyire tud keringeni, áramlani. A keleti masszázsok célja tehát az, hogy az energia szabad áramlását helyreállítsák. (Pl. indiai fejmasszázs, szeretet-és lélekmasszázs, holisztikus testmasszázs)

masszazsfotelSokan kedvelik a mechanikus eszközökkel, masszázsfotellal történő kezelést is. Bár a kéz érintése, energiája semmivel nem pótolható, megvannak az előnyei a gépi masszázsnak is. A fotelba épített acélgörgők egyenlő nyomáserősséggel, fáradhatatlanul, nagy intenzitással gyúrják át a derekat, hátat, vállat. Sokan nem szeretnek levetkőzni, sőt vannak akik azt sem szeretik ha hozzájuk érnek, de egy erős masszázs nekik is jól esik. Időnként kérik a vendégek, hogy a talpmasszázs közben a fotel görgői dolgozzák át alaposan a hátukat is, így egyszerre részesülnek a reflexzóna-masszázs és a testmasszázs élvezetében.

Áraink . . .Áraink . . .