+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Speciális

REFLEXOLÓGIA KEZELÉSEK

A reflexológiai kezelések célja, hogy javítsa a kezelt személy általános fizikai állapotát, elősegítse a mérgek kiürülését, beindítsa a szervezetben az öngyógyító folyamatokat és kellemes közérzettel, felszabadult, nyugodt lelkiállapottal ajándékozza meg őt.

Néha már egy kezelés is csodát tesz, de igazán az 5-6 alkalommal megismételt masszázsnak van terápiás hatása.
A reflexológus munkájának magas színvonalát, sokszínűségét és eredményességét a masszázsprogramok teljesítik ki. A hozzánk forduló kedves vendégek igényeitől, szükségleteitől függően a különböző problémákra különböző masszázsprogramokkal kínálunk megoldást.

A méregtelenítő masszázsprogram segíti a sejtekben felhalmozódott toxinok kiürítését, a külvilágból bekerült mérgek kiáramoltatását,, a pangó testnedvek {nyirokfolyadék} áramlásának beindítását. A kezelés során erőteljesen megindul a szervezetből a mérgek, salakanyagok kiáramlása. Ez eleinte kellemetlen tünetekkel járhat, de a kezelés végére a vendégek mindig nagyobb teherbírásról, régen fennálló panaszok megszűnéséről, jobb közérzetről számolnak be.

Az immunerősítő masszázsprogram célja az immunrendszer kiegyensúlyozottságára való törekvés, a külső és belső védelem megteremtése, az immun-neuro-hormonális rendszerek harmonizálása. Főleg azoknak ajánlható, akik immunrendszere nem működik tökéletesen.

A relaxáló masszázsprogram a túlhajszolt, stresszes életvitelt folytató emberek számára kitűnő lehetőség a megújulásra. E program során pozitív pszcihés változások következnek be, megszüntethető a fizikai és lelki diszharmónia, oldódnak a stresszhatások, a vendég ellazul, megnyugszik.

A harmonizáló masszázsprogram azoknak ajánlható, akik úgy érzik, “szét vannak esve” , nincs egyensúly az életükben, “minden olyan kusza”. A kezelés folyamán biztosítjuk a szervezet összerendezett működését, megteremtjük a hármas egység, a test, a lélek és a szellem harmóniáját, kiegyenlítjük az energiákat.

A masszázsprogramokat személyre szabottan állítjuk össze, és örömmel vesszük az életmódra, az életminőség javítására irányuló kérdéseket is.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial