+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Bemutatkozás

VARGA ÉVA

Okleveles masszőr, reiki mester-tanár, természetgyógyász-reflexológus, lélekgyógyász-alternatív pszichológiai tanácsadó, Kriston Intim Torna tréner, reinkarnációs utaztató és elemző.

Hivatásom: ápolónő. Ez nálam a szó legigazibb értelmében hivatás, mióta az eszemet tudom, mindig ápolónő akartam lenni. Az emberek gyógyítását, szenvedéseik enyhítését, lelki segítésüket sorsfeladatomnak érzem. Kórházi munkám mellett végeztem el több mint 20 éve a masszőr tanfolyamot, ahol a testi és lelki egészség helyreállításának természetgyógyászati megközelítését tanultam meg. Nagyon szeretek masszírozni, mivel ez az ősi keleti gyógymód maga a csoda.

Munkám során ráéreztem a test és a szellem különböző síkjain történő gyógyítás varázslatos lehetőségére, ezért elvégeztem a REIKI I-II, a REIKI mester és a REIKI tanár tanfolyamokat is, így a gyógyító energiát a masszázs során hatékonyan tudom közvetíteni.

Az évek során beiratkoztam a hároméves természetgyógyász-képzésre, ahol az ETI {Egészségügyi Szakképző – és Továbbképző Intézet} által Budapesten szervezett szakmai vizsgán reflexológus képesítést szereztem. Mivel célkitűzésem ” a test kezelése, a lélek gyógyítása” , a Miskolci Bölcsész Egyesületnél lélekgyógyász tanulmányokat folytattam, melynek befejezése után “Lélekgyógyász – alternatív pszichológiai tanácsadó” képesítésre tettem szert. Célom, hogy az engem megkereső embereknek olyan elméleti és gyakorlati ismereteket is átadjak, melyekkel hosszú távon jelentősen javíthatják a maguk és környezetük életminőségét, ill. olyan lelki segítséget, támaszt nyújtsak, mellyel élhetőbbé válnak a hétköznapok. Nagy hangsúlyt fektetek a színvonalas képzésre. Test- és talpmasszázs tanfolyamainkon már sok hallgatónk szerzett piacképes tudást, és dolgozik alkalmazottként vagy vállalkozóként. Nagy örömmel és szeretettel adom át tudásomat tanulóinknak, és boldog vagyok ha sikereikkel megkeresnek vagy tanáccsal segíthetem munkájukat. 2019. januártól indítottam Miskolcon a Kriston Intim Torna tanfolyamokat, ahol szeretettel várom mindazon nőket és férfiakat, akik tenni akarnak alhasi szerveik egészségéért, boldog és erőteljes működésükért, ill. már meglévő problémáik csökkentéséért vagy megszüntetéséért.

És a hely, ahol dolgozom…

A Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelő valóban egy sziget a zajos és nyüzsgő világban: meghitt, hangulatos, csendes. Alkalmas halk zene melletti meditatív masszázsra, őszinte, megkönnyebbülést hozó beszélgetésekre, kis létszámú tanulócsoportok tanfolyamainak lebonyolítására. A jó légkörben folyó kezelések, beszélgetések, tanórák az évek során pozitív kisugárzással töltötték fel a teret: jó itt dolgozni és {a visszajelzések alapján hiszem} jó ide jönni a vendégeimnek is.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial