+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Speciális

MÁTÓL MÁSKÉPP!

“Saját világom egyetlen gondolkodója én vagyok”

Képes vagy rá, hogy megváltoztasd a gondolkodásodat, és ezáltal megváltoztasd az életed. Szabad akaratot kaptál, hogy dönts egészségedről, lelkiállapotodról, a családban, a társadalomban elfoglalt helyedről, kapcsolataidról, magadról. Ha rossz szokásaid, a beléd nevelt viselkedési minták, a félelmeid megbéklyóznak, de változtatni akarsz az életeden, határozd el:

Mától Másképp !

Ha egyedül nem megy, segítünk. Megbeszéljük, az élet mely területén épitettél akadályokat és hogyan lehet ezeket lebontani. Melyek azok a kis lépések, amikkel ezer mérföldes utat tudsz bejárni. Hogyan nyithatod ki azokat az ajtókat, amik mögött az egészség, a szerelem, a siker, az önbizalom várnak.

Lehet, hogy testi tüneteid, betegséged valamilyen lelki teher megnyilvánulása, és ha ezt a terhet le tudnád tenni, meggyógyulnál. Lehet, hogy kisebbségi érzésed előnyösebb külső kialakításával és pár tévhit eloszlatásával megszüntethető lenne. Lehet, ha tudnád miért vagy ezen az úton, már nem is akarnál letérni róla. Lehet, hogy régen változtatni akarsz, de egyedül nem megy. Néha kell hogy fogják a kezünket, legalább az elején, amig nagyon rögös az út.

Mától – másképp.

Meghallgatlak

Megbeszéljük

Megoldást keresünk.

Tedd meg – Magadért.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial