+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Arc- és Testkezelés

GÉPI KÖPÖLYÖZÉS

Kezelésének lényege, hogy a vákumrendszer felszívja a bőrt, az alatta található zsírréteggel együtt, melynek zsírsejtjei nyomás hatására meglazulnak, egymástól elszakadnak, megtörnek.

Az eljárás során felszakadt zsírok és salakanyagok, a nyirokrendszeren keresztül természetes módon távoznak a szervezetből.

Ez a procedúra már önmagában nagy eredményeket ér el a cellulit mentesítés terén.

Alakformálás alapvető eszköze, melynek során a negatív nyomás hatékonyan fellazítja és lebontja a bőr alatti zsírsejteket. Az így kialakuló ritmikus masszázs, illetve a vákuum segítségével vérbőség keletkezik, mely elősegíti a fellazított, lebontott zsírsejtek elszállítását.

 

Semmilyen más eljáráshoz nem hasonlít ez, mellyel egészségesen tudunk alakot formálni! Ráadásul a fej ahol dolgozik, ott beindítja az anyagcsere folyamatokat, fellendíti a nyirokkeringést, ezáltal megindítva a méreganyagok-, a lerakódott-, fellazított zsírsejtek távozását.

Érdekes lehet a számodra:

HETI HÁNY ALKALOMMAL LEHET GÉPI KÖPÖLYÖZÉSRE JÖNNI?

  • 2-3 naponta.

HÁNY ALKALOM KELL AHHOZ, HOGY LEGYEN LÁTHATÓ EREDMÉNY?

  • Minimum 3, de inkább 5 (a probléma mértékétől függ)

MENNYIT IDEIG JAVASOLT A KEZELÉSRE JÁRNI?

  • 10 alkalom javasolt a maximális eredmény elérése érdekében, aztán érdemes 1-2 hónapos szünetet tartani az adott területen, de más területet lehet kezelni.

MI KELL AHHOZ, HOGY EREDMÉNYES LEGYEN A KEZELÉS?

  • Rendszeresség: heti egyszer mindenképp jönni kell.
  • Sok folyadék: többre van szükség, mint amit általában szoktál inni.
  • Mozgásra, táplálkozásra érdemes figyelni a maximális hatás érdekében.

FÁJDALMAS A KEZELÉS?

Egyénfüggő, valakinek fájdalmas, valakinek jól esik. Ha nagyon kellemetlen, lejjebb lehet venni a fokozatot. Véraláfutást okozhat, úgyhogy télen érdemesebb igénybe venni, amikor takarva vannak az érintett testrészek.

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial