+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Vendégkönyv

RÓLUNK MONDTÁK

Írj új bejegyzést a vendégkönyvbe!

 
 
 
 
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
E-mail címét nem tesszük közzé.
A bejegyzése csak azután lesz látható a vendégkönyvben, miután ellenőriztük.
Fenntartjuk a jogot a bejegyzések szerkesztésére, törlésére vagy közzétételére.
10 bejegyzés
Fedra Fedra - 2024.01.25.
Csak ajánlani tudom a Selfness Egészségházat! Kellemes, hangulatos és meleg környezet, ahol tökéletesen ellazulhatunk testileg-lelkileg. Nagyon köszönöm Beának a masszázs terápiát, aki mindamellett, hogy szakmailag tökéletesen végezte a kezeléseket, csodálatos személyiséggel is rendelkezik és ezzel egy top kezelést nyújtott. Hálásan köszönöm!!! 😊
Hajnalka Hajnalka - 2023.04.01.
Én modell voltam, mikor Berni oktatott, de azt kell mondjam, Berni keze isteni!! Zseniális, meggyógyította a derekam, úgy hogy nem is tudta, hogy fáj.
Kissné Palotai Kriszta Kissné Palotai Kriszta - 2023.03.17.
Tavaly voltam többször siatzu kezelésen, alvás zavaraim miatt kerestem fel Évát, Mónikát ajánlotta maga helyett. Azóta masszázsokon voltam, ennek a lánynak gyógyító a személye is és sok módszert ismer! Sokkal jobb lett, nem vagyok olyan feszült ébredés után és elaludni is jobban tudok. Étkezésben is sokat segített amiket mondott ,rengeteg mag, tömjén olaj ,amikről nem hallottam volna ezelőtt. Jobban kezelem a stresszt, mert mindig belefújom a feszültséget a lufiba, ahogy Mónika tanította! 🙂 53 évesen nem hittem, hogy ez segíteni fog nekem és összefüggésben van az egyéb problémákkal.
Kata Kata - 2022.11.15.
Május óta heti rendszerességgel járok Évikéhez (reflexológia). Konkrét panasszal érkeztem, amit már a második kezelés alkalmával teljesen megszüntetett. Egy nagy műtéten estem át közel egy éve, amit lelkileg és testileg is nehéz volt feldolgozni. Évike a testi panaszaimat gyógyította, míg a lelkemmel egyszerűen csodát tett. Ha ő nincs, most valószínűleg más lenne az életminőségem. Óriási szaktudással és pozitív hozzáállással rendelkezik. Nem találkoztam még ilyen emberrel, mint Ő. Mindenkinek receptre írnám fel! 💕 Hálás köszönetem.
Virág István Virág István - 2022.10.22.
3-4 hónapja járok masszázsra Beához. Hetente,kéthetente svéd masszázsra , de voltam nyirokmasszázson is. Bea mindkét masszázst lelkiismeretesen kiválóan végzi. A kezelés közben elmagyarázza mire jó az adott technika- például a nyirok előtt szabályos előadást kaptam a masszázs jótékony hatásáról és a várható eredményről. Azt tapasztalom minden alkalommal , hogy Bea szereti és jól is végzi munkáját. Már több masszőrnél jártam az elmúlt kb. 10 évben de úgy gondolom nem kell újat,következőt keresnem-Beában megtaláltam a legjobbat. Nála nemcsak testileg hanem a cserfes vidám személyiségének köszönhetően lelkileg is felfrissülök. Köszönöm!
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial