+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Vendégkönyv

RÓLUNK MONDTÁK

Írj új bejegyzést a vendégkönyvbe!

 
 
 
 
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
E-mail címét nem tesszük közzé.
A bejegyzése csak azután lesz látható a vendégkönyvben, miután ellenőriztük.
Fenntartjuk a jogot a bejegyzések szerkesztésére, törlésére vagy közzétételére.
7 bejegyzés
Kata Kata - 2022.11.15.
Május óta heti rendszerességgel járok Évikéhez (reflexológia). Konkrét panasszal érkeztem, amit már a második kezelés alkalmával teljesen megszüntetett. Egy nagy műtéten estem át közel egy éve, amit lelkileg és testileg is nehéz volt feldolgozni. Évike a testi panaszaimat gyógyította, míg a lelkemmel egyszerűen csodát tett. Ha ő nincs, most valószínűleg más lenne az életminőségem. Óriási szaktudással és pozitív hozzáállással rendelkezik. Nem találkoztam még ilyen emberrel, mint Ő. Mindenkinek receptre írnám fel! 💕 Hálás köszönetem.
Virág István Virág István - 2022.10.22.
3-4 hónapja járok masszázsra Beához. Hetente,kéthetente svéd masszázsra , de voltam nyirokmasszázson is. Bea mindkét masszázst lelkiismeretesen kiválóan végzi. A kezelés közben elmagyarázza mire jó az adott technika- például a nyirok előtt szabályos előadást kaptam a masszázs jótékony hatásáról és a várható eredményről. Azt tapasztalom minden alkalommal , hogy Bea szereti és jól is végzi munkáját. Már több masszőrnél jártam az elmúlt kb. 10 évben de úgy gondolom nem kell újat,következőt keresnem-Beában megtaláltam a legjobbat. Nála nemcsak testileg hanem a cserfes vidám személyiségének köszönhetően lelkileg is felfrissülök. Köszönöm!
Bartkó Bernadette Bartkó Bernadette - 2022.10.18.
Mónikának arany keze van. Váll fájdalom ,beszűkült mozgás miatt kezdtem el járni hozzá trigerpont masszázsra. Csodát tett velem, a fájdalom elmúlt a mozgás is helyreállt. Köszönöm Mónika.
Vegso agiy Vegso agiy - 2022.10.16.
Nagyon koszonom az intimtornat Evanak az osszes lelki utravaloval es a csodas frissito masszazst Beanak. Ajanlom oket szeretettel!
Zsóka Zsóka - 2022.09.28.
Több éve rendszeresen járok Évához masszázsra. Részt vettem az általa vezetett Reiki I-II. tanfolyamon is. Nagy szakmai tudással és gyakorlattal rendelkezik, magas színvonalon és elhivatottsággal végzi munkáját. Masszázs közben mindig megtalálja a „fájó pontokat”. 😊 Éva barátságos, kedves személyisége és a kellemes környezet minden alkalommal megnyugtató számomra. Mindenkinek ajánlani tudom az Egészségház szolgáltatásait. 😊
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial