+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Speciális

REIKI KEZELÉS

A teljes REIKI kezelés életenergiát visz be a szervezetbe, beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát és egy méregtelenítési folyamatot, átfogóan regenerálja a szellemi test finomanyagában lévő energiapályákat. Katalizálja, mozgásba hozza a test energiáit, sok esetben nagyon gyorsan állítja helyre a terhelhetőséget, lehetővé teszi a szervezet számára, hogy harmonikusan hasznosítsa a kiváltott gyógyító reakciókat. A REIKI egyensúlyt teremt, segít felfedezni és megérteni a betegségeink okait. Támogat minden gyógyulási folyamatot, enyhíti a fájdalmakat, megkönnyíti a stressz és a nehéz szituációk elviselését. Helyreállítja a test és lélek egyensúlyát, megfékezi a negatív érzelmeket és gondolkodást, segít a harag és a félelem leküzdésében. Segíti és harmonizálja a személyiség fejlődését és hozzájárul emberi kapcsolataink harmonikusabbá tételéhez.
Minden Reiki kezelés megkezdése előtt egy kb.10 perces közös relaxálást végzünk.
A relaxálás agyunk pihentetése. E csodálatos állapotban ellazul a test, megszűnik, vagy elhalkul a külvilág zaja, képesek vagyunk egészségi állapotunk megőrzésére, testünk-lelkünk-szellemünk gyógyítására.
A jógában tanult gyógyító légzőgyakorlatokkal kezdünk, majd a test teljes ellazításával (relaxálással) folytatjuk.

A kezelés során a kezelendő személy masszázságyon fekszik, szemét lehunyja, ellazul, egyenletesen lélegzik, így nyugodttá válik, gondolatai megnyugszanak. Halk meditációs, relaxációs zene szól, a helyiségben gyertya, füstölő ég. (igény szerint). A kezelendő személy egész teste (lábfej, térd, belső comb, máj-lép, tüdőcsúcs, váll izületek, fej) a Reiki kezelés alatt az Univerzumból érkező, gyógyító életenergiával töltődik fel.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial