+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Tanfolyam

INDIAI FEJMASSZÁZS TANFOLYAM

A fejmasszázs rendkívüli jelentőséggel bír a teljes testmasszázs alkalmazása során, illetve önmagában is hatékonyan oldja a válltól felfelé jelentkező görcsöket, lazítja a merev izmokat, szünteti a fejfájást, a migrént. Alkalmazhatjuk a holisztikus – teljes testre kiterjedő – masszázs részeként, de önmagában is csodálatos hatása van.

A tanfolyam során a tanulók elméleti és gyakorlati képzésben vesznek részt. Az elméleti órák során megtanulják a fejen, arcon, fülön áthaladó meridiánok és akupunktúrás pontok elhelyezkedését és szerepét. Az indiai masszázskultúrában speciális fogásokkal segítették elő a fej egyenletes energia – és vérellátását, a blokkok oldását. Ilyen pl. a haj húzása vagy a különlegesen fontos pontok – a halántékon vagy a két szemöldök között – stimulálása. A nyak és az arc bőrén alkalmazott lágy nyirokmasszázs egészségügyi és kozmetikai szerepe is figyelemre méltó. A gyakorlati órákon hallgatóink begyakorolják ezeket a finom mozdulatokat, megtanulják a nyak, a hajas fejbőr, az arc és a fül szakszerű masszázsát. A képzés végére képessé válnak egy 45 perces komplett fejmasszázs levezetésére.

A képzés időtartama 15 óra, két nap {általában szombat-vasárnap}. A tanfolyam önmagában munkavégzésre nem jogosít, az itt tanultak nagyszerű kiegészítői lehetnek bármilyen masszázsprogramnak, ill. a Menedzser-masszázs jelentős részét képezik. Kozmetikusok, fodrászok is sikeresen alkalmazhatják munkájuk során. Családban, ismerősi körben fejfájás, migrén csökkentésére ajánljuk. A tanfolyam elvégzéséről tanúsítványt adunk.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial