+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Tanfolyam

CELLULITISZ MASSZÁZS TANFOLYAM

A cellulit, ismertebb nevén a narancsbőr a méreganyagok bőr alatti felhalmozódásából adódó kellemetlen elváltozás. A comb és a fenék területén jelentkezik, eltüntetése nem könnyű feladat. Speciális technikákat, eszközöket igényel, és alapos szakmai felkészültséget.

Tanulóink a képzés során elméleti és gyakorlati ismeretekre tesznek szert. Megismerkednek a bőr szerkezetével, a cellulit kialakulásának okaival, a szervezetben lerakódó salakanyagok hatásaival és az eltávolításuk módjával. A gyakorlati órák során begyakorolják a köpölyözés, a speciális masszázs és a testtekercselés folyamatát. Megtanulják a kezelés során használt krémek, zselék, olajok tulajdonságait.

Mivel a narancsbőr kezelése tulajdonképpen egy méregtelenítési eljárás, a siker érdekében aktív közreműködést várunk a kezelt személytől is. Nagy valószínűséggel változtatnia kell valamennyit étkezési, mozgási szokásain. A kezelés során a vendéget felvértezzük az alapvető tudnivalókkal annak érdekében, hogy a cellulit ne rakódhasson vissza a bőr alá. Hallgatóink a tanfolyam során megkapják azokat az ismereteket, melyeket tovább tudnak adni leendő vendégeiknek a hatásos kezelés érdekében.

A tanfolyam időtartama 15 óra, egy hétvége. Tanulóinknak csak füzetet, tollat, fürdőruhát, papucsot kell hozniuk, a krémeket, tekercselőfóliát, lepedőt stb. mi adjuk. A sikeres vizsga után tanúsítványt adunk. A megszerzett tudást egyéni vállalkozás keretén belül lehet hasznosítani, és hasonló szolgáltatást nyújtó intézményeknél {fittness-wellness szállodák, fürdők stb}.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial