+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

A léleh harmóniája

SELFNESS

Kezdetben volt a fittness, ami arra buzdított, tartsd karban a tested, majd jött a wellness, ami a testi jól-lét mellett a lazítás, pihenés fontosságára figyelmeztetett. A ma embere felismerte, hogy mindezek mellett a selfness, a lélek, a belső én egészsége is szükséges a boldog, kiegyensúlyozott élethez.

Self – a pszichológia szótárában: én. Minden ötlet, észlelés és érték, ami engem jellemez. A self tágabb értelemben: a cselekvő én. Milyen véleménnyel vagyunk önmagunkról? Milyen véleménnyel vannak mások rólunk, és mi ezt hogyan éljük meg? Hogy érezzük magunkat a bőrünkben, mit közvetítünk magunkról a külvilág felé? Hogyan tudjuk lehetőségeinket képességeink végső határáig felhasználni, és hogyan ismerjük fel ezeket a határokat? Honnan ered önbizalomhiányunk, és hogyan építhetjük fel magunkban az erős, egészséges ént?

Az önbizalom megnyilvánulásaink, sikereink, életünk kulcsa. Pontosan attól függ, mennyire leszünk sikeresek párkapcsolatainkban, karrierünkben, pénzügyeinkben, hogy mennyire hiszünk önmagunkban. „Akár azt hiszed, hogy képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van.” Nagyon bölcs és igaz. Az önbizalom tanítható, tanulható. Az erős én felépíthető, kortól, nemtől, a jelenlegi lelki állapottól függetlenül. Jó módszerek, jó segítők kellenek hozzá, és az ember, aki változtatni akar az életén.

A self fejlesztésének számos módja van. Mindegyik építi valamiképpen a lelkünket, gyógyítja sérüléseit, visszavezet önmagunk belső valóságába. “Ismerd meg önmagad!” áll a delphoi jósda falán. Segíthet ebben a lélekgyógyászat, a masszázs, a relaxáció, a meditáció, a jóga, a tanulás.

Honlapunk és a Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelőben végzett tevékenységünk segítséget kíván nyújtani mindenkinek, hogy megtalálja önmagát, levetkőzze gátlásait, és saját értékeire ráébredve teljes és boldog életet éljen.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial