+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Bemutatkozás

LIGETINÉ VARGA BEA

 

Már egész fiatal felnőtt korom óta foglalkoztam emberekkel, a különböző munkáim során; már kellő tapasztalattal a hátam mögött, sikerül a közös hangot megtalálnom minden személyiséggel.

Így mikor úgy hozta a sors, hogy az eddig végzet tevékenységemben váltanom kell, számomra nem volt kérdés, hogy az emberekkel való foglalkozást megtartsam továbbra is pályám irányaként.

Mindent egybevetve született meg a döntés, hogy magam is a Nagymamám és Édesanyám nyomdokaiba lépve végezzem én is ezt a csodálatos hivatást; amellyel a kezeléseimen keresztül vendégeim testi és lelki egyensúlyát is meg tudom teremteni.

Folyamatosan képzem magam, hogy minél több technikát, módszert tudjak alkalmazni.

Mivel a mai világban sokan elengedhetetlennek tartják a kellemes külsőt, ami ugye nagyban hozzájárul a kiegyensúlyozott belsőnkhöz is, így a szépülni vágyókat is várom szeretettel a BBS-6025in1 Test- és arckezelő gép segítségével végzett kezeléseimre:

Milyen eredményeket lehet elérni?

  • Zsírbontás
  • Körméretcsökkentés
  • Narancsbőr kezelése
  • Megereszkedett bőr (fogyás/szülés után) visszafeszesítése
  • Fenékfeszesítés/ Popsi emelés
  • Dekoltázs fiatalítás

És a hely, ahol dolgozom…

A Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelő valóban egy sziget a zajos és nyüzsgő világban: meghitt, hangulatos, csendes. Alkalmas halk zene melletti meditatív masszázsra, őszinte, megkönnyebbülést hozó beszélgetésekre, kis létszámú tanulócsoportok tanfolyamainak lebonyolítására. A jó légkörben folyó kezelések, beszélgetések, tanórák az évek során pozitív kisugárzással töltötték fel a teret: jó itt dolgozni és {a visszajelzések alapján hiszem} jó ide jönni a vendégeimnek is.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial