Tanfolyam

Reiki I-II és Mester tanfolyam

Következő Reiki I. tanfolyamunk indul: 2021. március 27.-én, 9:00-kor.
További információ: Varga Éva 30 513 5597

A reiki a gyógyító életenergia, mely ott van körülöttünk, bennünk. Az Univerzum ereje, mely rendelkezésére áll minden embernek.Elődeink még birtokában voltak a Tudásnak, ezt az energiát bölcsen használva megteremtették a testi egészséget és a lelki békét.Felgyorsult világunkban azonban kevés hely marad a meditációra, önmagunk megismerésére, így lassan elvész  az öngyógyítás, a gyógyítás, az egyensúly megteremtésének képessége is. Újra tanulnunk kell ezt a csodát. A   R.A.I .( Reiki Association International ) központja Németországban van, a magyarországi szervezetnél tanfolyamot végzett tanulók tagjai lesznek a nemzetközi szervezetnek. Tanfolyamot csak R.A.I.-nál beavatást nyert mester-tanár tarthat.
 
 
Reiki I.
 
A tanfolyam során a tanulók megismerkednek a reiki fogalmával, történetével, a R.A.I. történetével és felépítésével. Megtanulják a test energiaáramlatait, az aura-harmonizálást, a kezeléseket. A tanulást meditációval kezdjük és zárjuk.  
A második napon meditáció után a tanulók elsajátítják a csakrák lényegét, elhelyezkedését, a csakrakezelést, csakratisztítást. Gyakoroljuk a kezeléseket. A tanulást meditációval zárjuk.
A második nap végén történik a beavatás. A szertartás során a tanár közvetítésével megemelkedik a beavatást nyert tanuló rezgésszintje, képessé válik az Egyetemes Energia közvetítésére.
 
 
Reiki II.
 
A tanfolyam szintén kétnapos. Az első napot meditációval kezdjük, majd gyakoroljuk az I. tanfolyamon tanultakat. Megismerkedünk két ősi szimbólummal, melyek hatékony segítséget nyújtanak a kezelések során. Gyakoroljuk a szimbólumok használatát. A napot meditációval zárjuk.
A második napon átismételjük az eddig tanultakat, gyakorlunk. Ezután a tanár bemutatja a távszimbólum alkalmazását. A tanulás meditációval zárul.
A második nap végén a tanulók beavatást nyernek a szimbólumokba. Képessé válnak az energia magasabb szintű közvetítésére.
 
 
Reiki Mester
 
A tanfolyamon a Reiki I-II tanfolyamot elvégzett, ott beavatást nyert gyógyítók vehetnek részt. A képzés egy napos. A jelölt számot ad tudásáról, bemutatja az eddig tanultak alkalmazását, beszámol eddigi tevékenységéről, tapasztalatairól. Amennyiben tudásban és szellemiségben megfelel az elváraknak, tanárától megkapja a Mester-szimbólumot és beavatást nyer a szimbólum használatába.
A Reiki Mester szinttel rendelkező gyógyítók a R.A.I. Központ által szervezett, Budapesten tartott képzésen szerezhetnek tanári fokozatot.
 
Az I-II. valamint a Mester tanfolyam elvégzése után a tanuló a R.A.I. által kibocsátott és hitelesített oklevelet kap.
Áraink . . .Áraink . . .