+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Speciális

LÉZER KEZELÉSEK

Lágylézer-terápia a Selfness Egészségházban

A Miskolc-Diósgyőrben található Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelő több mint 20 éve sokrétű szolgáltatással várja gyógyulni, pihenni vágyó vendégeit. Masszázsterápiák, reflexológiai állapotfelmérés és kezelések, REIKI energetizálás, lélekgyógyászat, tanfolyamok szolgálják a regenerálódást, feltöltődést, tanulást. Az Egészségház bevált szolgáltatása a Safe Laser terápia.

Mi is tulajdonképpen a Safe Laser?

A safe laser jelentése: biztonságos lézer. A készülékek az orvosi szoft lézerek teljesítményével rendelkeznek, de olyan optikai rendszerrel vannak ellátva, ami megakadályozza a szemre való veszélyességet. Ezért lézerszemüveg és szakképesítés nélkül is bárki használhatja otthonában is biztonságosan.

Mire jó a Safe Laser?

A lézer a 20. század egyik legragyogóbb felfedezése. A lézertechnika fejlődésével egyre bővülnek a felhasználás lehetőségei a gyógyításban. Az elmúlt ötven évben egyre nagyobb teret hódít, hatásossága bizonyított.

A szoft vagy lágy lézerek hatása a fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés és az úgynevezett sejtregeneráció, a biostimuláció.

Konkrét esetekben:

Fülpanaszok: gyulladás, fájdalom, viszketés, fülcsengés

Szájüregi problémák: fogfájás, gyulladás, fogínysorvadás és vérzés, nyálkahártya sérülések

Izmok regenerációja: izomhúzódás, zúzódás, vérömleny, csonttörés, szalag, izom, ín szakadások

Allergia, asztma, szénanátha tüneteit enyhíti, ill. megszüntetheti

Bőrproblémák: ekcéma, bőrgyulladások. övsömör, herpesz, hámsérülések, fagyási, égési sebek, pattanások, kozmetikai problémák

Mozgásszervi betegségek: fájdalomcsillapítás, ízületi, izom, ínhüvely gyulladás, reumatikus fájdalmak, nyáktömlő gyulladás, csonthártyagyulladás, porckopás

emellett gyulladt visszerek, aranyeres csomók kezelésében kiemelkedően jó tapasztalatok vannak.

Milyen előnyei vannak még a kezeléseknek?

A kezelés fájdalommentes, jól kombinálható más terápiákkal, nincs mellékhatása, viszonylag gyors és látványos eredmény várható, gyógyszerérzékenység esetén néha kizárólagos megoldást jelent.

Milyen ellenjavallatai vannak a lágylézer-kezeléseknek?

A beteg alapos kivizsgálása nélkül, ill. tisztázatlan eredetű fájdalom esetén. A lézerkezelést csak orvosi indikáció alapján, tisztázott kórképek esetén alkalmazzuk. Több esetben is kifejezetten ellenjavallt a kezelés, a teljesség igénye nélkül pl.: a sejtszaporodást stimuláló hatás miatt gombás bőrelváltozások, festékes anyajegyek, rosszindulatú daganatos betegségek, tetovált bőrfelület.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial