+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Speciális

REIKI ENERGETIZÁLÁS

Az utolsó évtizedekben az emberi társadalom fejlődésének központjában az egyensúly megteremtése állt, azaz egyensúlyba hozni külső- és belső világunkat.
Megértettük, hogy ez az egyensúly, amit életvitelünkben kialakíthatunk, nyugalomhoz, lelki békéhez, erőhöz vezet, felszabadít a stressz és betegségek uralma alól. A belső és külső béke eléréséhez egyre többen fordulnak a vallások helyett a spiritualitás felé.
A Reiki egyike ezeknek a spirituális utaknak, a kézrátétes gyógyítás egyik formája. A Reiki-energia az intelligens életerő, amely segít visszaállítani a szellemi-, a lelki- és a fizikai egyensúlyunkat. A Reiki kifejezés egy japán szóösszetétel, melynek első tagja – a REI – univerzálist, kozmikust, istenit, spirituálist, szentet, és a második tagja – a KI – energiát, erőt, életerőt jelent, amely a világegyetemben mindenütt jelen van. E két szótagot összeolvasva, megérthetjük a szóösszetétel valódi jelentését: Isteni Életenergia, Spirituális Energia, Univerzális Energia, a Mindenség Ereje, vagy Egyetemes Életenergia . A Reiki nem más, mint a mindent átható erő, mely egyidős az emberiséggel, mindig ismert volt és mindig jelen volt a Földön. Egy és oszthatatlan. A Reiki nem vallás, viszont hirdeti minden ősvallás alapját, a Szeretetet.

Hogy hogyan működik?
Egyszerűen és természetesen. A test-lélek-szellem egységében hat, a zavarok, a betegségek okát szűnteti meg. Hozzásegít, hogy ismét megszeressük önmagunkat. Segít áthidalni a köztünk és környezetünk között tátongó szakadékot, amit életünk során teremtettünk, és újra megteremti az eredendő harmóniát.
A Reiki minden embernél másképpen hat, úgy és ott fejti ki igazán hatását, ahol és ahogyan az adott személynek a legnagyobb szüksége van rá.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial