+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Tanfolyam

ALTERNATÍV GYÓGYMÓDOK TANFOLYAM

Tanfolyamunk célja, hogy hallgatóink betekintést nyerjenek azokba a leggyakrabban használt természetgyógyászati eljárásokba, melyek a test öngyógyító képességét mozgósítva, gyógyszer alkalmazása nélkül segítik a gyógyulást. Ezek a technikák évszázados hagyományokon alapuló, tapasztalati tényekre épülő gyógymódok. Hatásuk megkérdőjelezhetetlen, alkalmazásuk orvosi tudást nem igényel. Régebben házilag, az otthon falai között is megszokott dolog volt köpölyözni vagy fülgyertyázni, mai modern korunk pedig ismét felfedezi ezen eljárások hatékonyságát. A művelésükhöz szükséges eszközök könnyen beszerezhetők, áruk elérhető.

Mégsem biztatnánk senkit arra, hogy felkészültség nélkül alkalmazza ezen eljárások bármelyikét. Elődeink egymásnak adták át a tudást, a fiatalabbak az idősebbektől tanulták meg, mikor, mi módon nyúlhatnak bármely alternatív eljáráshoz, eszközhöz. A ma embere sem avatkozhat be büntetlenül a testben zajló folyamatokba, ha nincs meg hozzá a megfelelő tudás. Csodás eszközök vannak a kezünkben, de csak akkor tehetünk velük jót, ha értőn használjuk őket.

Hallgatóink a képzés során a következő alternatív gyógymódokkal ismerkednek meg:

  • a köpölyözés {vákumm-masszázs} elmélete és gyakorlata
  • a fülgyertyázás és testgyertyázás
  • a moxaterápia
  • speciális légzéstechnikák
  • gyógyitó mudrák {kéztartások}

A képzés elméleti és gyakorlati foglalkozásokból áll, időtartama 45 óra {három hétvége}. Tanulóinknak csak füzetet és tollat kell hozni, az eszközöket {köpöly, fülgyertya stb} mi adjuk. A tanfolyam önmagában munkavégzésre nem jogosít, de nívós kiegészítője lehet természetgyógyászati kezeléseknek, masszázsprogramoknak, ill. mindenki alkalmazhatja önmaga, családja, ismerősei egészségi állapotának javítására. A tanfolyam elvégzéséről tanúsítványt adunk.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial