+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Speciális

FOGYASZTÓ – MÉREGTELENÍTŐ PROGRAM

A hatásosság érdekében javasolt minimum heti 2 alkalom, legalább 6 héten keresztül.
A program általános állapotfelméréssel kezdődik, Body-tester gép segítségével.
A testsúly, zsírarány, vízarány, izomarány , bevitt kalória változása a program alatt folyamatosan, adatszerűen és grafikonon követhető.

A felmérést az életmód, táplálkozási és pihenési szokások,a stresszfaktorok feltérképezésével folytatjuk, hiszen körülményeink, szokásaink döntő jelentőséggel bírnak testsúlyunk szempontjából. Megbeszéljük, milyen változtatásokra van szükség nem csak az ideális testsúly miatt, hanem elsősorban egészségünk, jó közérzetünk érdekében. Természetesen maximálisan figyelembe vesszük az egyéni teherbírást, napi munkabeosztást és egyéb körülményeket, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy az életmód-változtatás a legnehezebb dolog a világon. De a leghatásosabb is!

Következő lépés a test alapos átmasszírozása speciális technikával, mellyel átmelegítjük a bőrt, megkezdjük a cellulit-gömböcskék fellazítását. A hatást köpölyözéssel {vákuum-masszázzsal} fokozzuk. A köpölyözés ősi technika, gyógyításra és cellulitisz-kezelésre egyaránt kiváló. A problémás területekre felhelyezett köpölycsészét a bőrön csúsztatva megbontjuk a cellulit szerkezetét, megindítjuk a felhalmozódott zsír és salakanyagok kiürülését. Az eljárás némileg kellemetlen és eleinte előfordulhatnak kisebb elszíneződések a bőrön, de ezek csekélyek a hatáshoz mérten.

A köpölyözés még hatásosabbá tehetjük, ha előtte narancsbőr elleni, zsírégető krémet használunk a masszázs során.

Ezután az átmasszírozott, köpöllyel kezelt, zsírégető krémmel bevont testrészt { általában has, csípő, combok } testtekercselő fóliába tekerjük, miáltal nagymértékű hőtermelődés indul meg.

Következik a kezelés legkellemesebb – talán egyetlen kellemes 🙂 – része: 15 perc a SLIM karcsúsító masszázsfotelben, mely élvezetesen kombinálja a vibrációs zsírégető programot a hagyományos masszázstechnikákkal. A már amúgy is lángolva zsírt égető páciens plédbe csavarva még egy negyed óráig élvezheti a minden porcikáját átrezgető gyors vibrálás különleges élményét.

A hat hetes kezelés végére látványos javulás tapasztalható a narancsbőrös területen, kilókkal, centiméterekkel csökken a testtömeg, de az igazi siker az, hogy jelentős mennyiségű felhalmozódott méreganyagot ürít ki a szervezet, “jól kiméregtelenítettünk”. Ezzel növeltük immunrendszerünk hatékonyságát, szebbek, energikusabbak, egyszóval : egészségesebbek lettünk!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial