Tanfolyam

Szeretet- és lélekmasszázs tanfolyam

Következő Lélekmasszázs tanfolyamunk indul: 2021. október 2.-án, 9:00-tól.
  További információ: Varga Éva 30 513 5597

lélekmasszázs tanfolyamA tanfolyamon a hallgatók két masszázstipust sajátitanak el és tanulnak meg levezetni egy kezelés alkalmával.

A masszázshoz nem kell levetkőzni, a vendég kényelmes ruhában helyezkedik el a masszázságyon. A program első szakaszában alkalmazott szeretetmasszázs a meridiánok átsimitasa által oldja a feszültségeket, békés lelkiállapotot teremt, ellazit. Általa felkészitjük a testet a lélekmasszázs befogadására. A kezelés második része a lélekmasszázs, ami egy különleges technika alkalmazásával hullámzásba hozza, elringatja a testet, megváltozott tudatállapotot hozva létre. Az izomgörcsök kioldódnak, a merev izületek ellazulnak, a test könnyű és szabad lesz. A kezelt személy rendkivüli intenzitással éli meg az energia áramlását, valóban úgy érzi, a lelkét simogatják.

A tanfolyam kétnapos, 90% ban gyakorlati képzés. A tanulók egymáson gyakorolnak, az oktató irányitásával. A második nap végén tanúsitványt  kapnak, melynek birtokában a megszerzett tudást egyéni vállalkozás keretén belül, és ilyen tipusú szolgáltatást nyújtó munkahelyen (fittness-welness termek, szállodák, egészségházak, fürdők, masszázsszalonok stb.) hasznosithatják. A tanfolyamhoz előképzettség nem szükséges. A tanulók kényelmes meleg ruházatot, papucsot, tollat, füzetet hozzanak magukkal. A szeretetmasszázs és a lélekmasszázs egyre népszerűbb, egyre többen keresik, igenylik. Önnmagában is megállja a helyét, de kitűnő már meglévő szolgáltatások közé beemelni a szolgáltatások bővitésére, szinesitésére is.

Áraink . . .Áraink . . .