+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Ha találkozunk valakivel, elsőnek az arcára nézünk-ez árul el legtöbbet róla. A nemét, az életkorát, a hangulatát, az egészségi- és lelkiállapotát, a gondolatait, és még ezer dolgot. Az első benyomás meghatározó, ezért is szeretnénk arcunkat a lehető legjobb formában tartani. Arcformánk, “arcberendezésünk” adott, de hogy ebből a legjobbat hozzuk ki, arra ma már megvannak a hatékony módszerek.

A 30 perces lifting masszázzsal egy erős izom-stimulációt tudok elérni, ezáltal feszesítem a vendégem arcbőrét. Egyidejűleg nagyon erős melegedési folyamatok is elindulnak az izomszövetekben, fokozott lesz a vérbőség, ezért a hatóanyagok felszívódása biztosított. A természetes, paraffinmentes masszázskrémbe jó minőségű argán-, illetve szőlőmagolaj is kerül (bőrtípustól függően) mely gazdag vitamintartalmával tölti fel bőrsejteket, illetve a gránátalma olaj, mely fantasztikus C-vitamin tartalmánál fogva valamennyi bőrtípusnál kitűnő választás lehet.

Ahogy a masszázs hatására az izomzat  tónusosabb lesz, az arc újra feszesebb, fiatalos karaktert ölt, a toka visszahúzódik, az orcák megemelkednek, a ráncok mélysége csökken. Bár a facelifting egy erőteljesebb masszázstechnika, hatása mégis meditatív és relaxáló, volt rá példa hogy a vendégem elaludt közben:-)

A tökéletes ellazulást párologtatott illóolajok, halk zene, gyertyafény, puha törülközők segítik.

Szeretettel várom kedves Vendégeimet! Ligetiné Varga Bea  70 947 6264

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial