+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

“Nomen est omen” – “nevében a sorsa”,” a név kötelez”. Mit jelent a torna neve: Kriston Intim Torna?

A módszert Kriston Andrea dolgozta ki és folyamatosan fejleszti 1986 óta. Andrea Magyarországon először kezdett intim egészségvédelemmel foglalkozni. Kialakította a Szent Rókus Kórház nőgyógyászat-urológia ambulancia önrehabilitációs programját Dr. Demeter János felkérésére, amit 10 éven át vezetett. az Óvodai programját Norvégiában kezdték tanítani. Osloban nőgyógyászati orvosi centrumban oktatják módszerét, az ecuadori Simon Bolivar Andina Egyetemen a szexológia tantárgyon belül oktatnak módszeréről. A Debreceni Tudományegyetem Urológia Klinikája felkérése révén egy 8 országra kiterjedő közös kutatás keretében bizonyították a Kriston Módszer nőkre, férfiakra való hatékonyságát. 1999-ben 415 nőgyógyász, urológus szakorvos szavazatának köszönhetően választották be Andreát a Magyar Nőorvos Társaság Urogynecologiai Szekció orvosi vezetőségébe. Hát ettől Kriston….

És mitől Intim? Az intim testrészeinket tornáztatjuk, amiket nem látunk, de erőteljes, akarattal mozdítható izmokkal vannak ellátva. A csodálatos végbél-záróizom és a hozzá tartozó területek tornája  mindkét nemnél  segít az aranyér visszahúzódásában, a környező szövetek regenerálódásában. Nőknél a hüvely erősítése (10 heti torna után a hüvelyfalak záróereje átlagban  134 %-al nő, ki van mérve!) elősegíti a süllyedések (méh,-végbél,-hólyag,-hüvelyfal süllyedése) visszahúzódását, a túl tág vagy túl szűk csatorna optimálissá tételét, a szexuális élet örömtelibb lesz. Férfiaknál a gát, a péniszizom, a prosztata, a húgycső tornája bizonyítottan csökkenti vagy megszüntetheti a prosztatagyulladásokat, a vénatágulatokat, javítja a szexuális funkciókat, a sperma minőségét és mennyiségét, segít a prosztataműtét utáni vizeletmegtartási képesség kialakításában. Gyakori probléma a nőknél az alhasi nyomás következtében fellépő vizeletcsepegés (stresszinkontinencia). A húgycső záróizom és a gát, valamint a többi kismedencei izom komplex tornájával – az érintettek beszámolói alapján- gyorsan és hatékonyan szüntethető meg ez a panasz. A gátizom edzése és a szülést segítő vajúdástechnika segít a várandós kismamáknak a szép szülésben, és programot adunk a szülés utáni regenerálódáshoz is.

És mitől torna? A tréning 14 órája alatt több mint 300 egymásra épülő izommozdulatot tanulunk meg. Nem kell megijedni, a módszer zseniálisan van felépítve, mindenki megtanulja 🙂 Ezekből alakul ki a második nap végére az a 15 perces tornasor, amit mindenki megkap tőlem írásban és Kriston Andrea hangján felmondva hanganyagban. A tornasor jól beépíthető a mindennapi életbe, ha rendszeressé válik, hamarosan érezhető lesz az intim izmok erősödésével a tünetek csökkenése, az örömteli hormonális változások, a szexuális funkciók javulása, a női-férfi önbizalom növekedése..

És igen, a név kötelez. A Kriston Intim Torna levédett módszer, hatásosságát klinikai vizsgálatok és számtalan visszajelzés bizonyítja. Az Andrea által képzett és tőle jogosultságot szerzett trénerek élethivatása, hogy a Módszert tiszta formában, változtatás nélkül átadva segítsenek nőknek és férfiaknak az egészségesebb, tudatosabb élet kialakításában, ezáltal elősegítve az elváltozások megelőzését, a tüneteik csökkentését vagy megszüntetését.

A Selfness Egészségházban kis csoportlétszámban, színvonalas környezetben, oldott, jó hangulatban sajátíthatják el a jelentkezők a tornát. Teára, kávéra, édes-sós harapnivalókra, jó minőségű vízre mindenki a vendégem! 🙂  Várlak szeretettel.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial