+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Üzenet a túlvilágról. Most szeretném egy kicsit más oldalról is megvilágítani a lélekvándorlást, megmutatni, hogy a testtelen lélek hogyan kötődik az anyagi valóságunkhoz, hogyan keresi a helyét, talál  kapcsolódást. Ezek igaz történetek, épp annyira valóságosak, mint megélt hétköznapjaink.

Jó pár éve történt, hogy egyik hölgyvendégem elmesélte, nincsennek emlékei gyerekkorából. Se egy iskolai kirándulás, se egy szülinap, semmi. Szülei gyerekkorában elváltak, édesapja külön költözött, később meghalt. Édesanyja nem mesél semmit. Valami halványan rémlik valami abbúzusról, és Zsuzsát az a gyanú kínozza, hogy apukája esetleg szexuálisan bántalmazta és ezért törölt mindent az emlékezet. Nem tudom honnan jött az indíttatás, mikor kibukott belőlem:

-Megkérdezzem?

-Kit, Anyut? – mondta Zsuzsa (Édesanyja is hozzám járt masszázsra, a múltról nem beszélgetünk).

-Nem, Apukádat. Mondd meg a nevét, születési, halála időpontját.

Zsuzsa megadta a kért adatokat. Este elalvás előtt megamban így szóltam: Te aki születtél ekkor és ekkor, meghaltál ekkor és ekkor, így hívnak, kérlek lépj velem kapcsolatba. A lányod szenved mert nem tudja milyen borzasztó dolog történhetett gyerekkorában. Ha úgy érzed segíthetnél, kapcsolat lennék köztetek.

Még elalvás előtt megjelent előttem egy fekete sziluett. Egy férfié, ballonkabátban, derekán övvel, fején kalap. Igy aludtam el. Másnap reggel kérdeztem Zsuzsát, viselt -e az apukája ilyen ruhákat. Igen volt a válasz. Délután békésen sepregettem a konyhában, mikor megjelent előttem egy vékony kis fekete bajusz. Üzenet Zsuzsának: Volt Apukádnak vékony fekete bajusza, olyan Jávor Palis? Válasz: Igen. Ezután egy ápolt vékony férfikezet láttam, arany pecsétgyűrűvel. A gyűrűt hol a jobb hol a bal kézen láttam. Kérdés ment: Volt Apukádnak arany pecsétgyűrűje, amit hol a jobb hol a bal kezén viselt? Válasz: Volt. Azt is elmondta Zsuzsa milyen alkalomra kapta Édesapja a gyűrűt. Ezután még beúszott egy vékony arany keretes szemüveg. Kérdésemre a válasz: Igen, volt, de csak idősebb korában viselte. Hozzátette: És kezdek félni….Még láttam egy fekete-bordó kockás zoknit, erre Zsuzsa azt mondta nem tudja, de megkérdezi az anyukáját.

Ezután bementem a szobába, és alig hogy leültem és behunytam a szemem, éreztem megvan a kapcsolat. Elkeztem:

-Van neked egy lányod….

-Nem egy, kettő- jött a válasz. És elindult az adás a fejemben. Kibontakozott a réges-régi történet: Zsuzsa Édesapja és Édesanyja középiskolában ismerkedtek meg, az Édesanya tanítója volt a fiatal fiúnak. Egymásba szerettek, összeházasodtak, megszületett a kislányuk, Zsuzsa. A fiatalember maga is tanár lett, és pár év múlva beleszeretett egy kiskorú tanítványába. A szerelem beteljesedett, és a lány gyermekáldás elé nézett. Persze nagy botrány lett a dologból, a tanárt is, tanítványát is eltanácsolták, otthon is dúlt a háború. Bizonyára nagyon viharos jelenetek játszódtak le a szülők között, ha a kislány tudata blokkolta a dolgokat, csak valami halvány lenyomat maradt meg egy kiskorúval való viszonyról…Az Apuka elköltözött Pestre, feleségül vette a tanítványát, és együtt nevelték fel közös gyermeküket, aki szintén kislány lett.

Zsuzsa Édesanyja nem avatta be lányát a „szégyenletes dologba”,valószínűleg hatalmas kudarcként élte meg és a mai napig nem tudta feldolgozni a történteket. Zsuzsa pedig kétségek között élt: mi is volt az amiről nem tudhat? Lehet hogy az apukája őt….? Miért váltak el a szülők?

Miután tolmácsoltam Édesapja üzenetét, Zsuzsa megnyugodott, megkönnyebbült. Szakaszonként kezdtek felbukkanni a gyermekkor emlékei. Már nem volt rejtegetnivalója a tudatalattinak,kioldódtak a félelmek, bátran nézhetett szembe a múlttal.

A régen eltávozott lélek fontosnak tartotta „tisztázni magát” a lánya előtt. Bárhol járt is már, meghallotta a hívást, visszaadta gyermeke békéjét, hitét. Ez azért sokat elmond halhatatlan lelkünk képességeiről, tudatosságáról, a halál utáni élet lehetőségeiről. Később próbáltam még felvenni a kapcsolatot vele, de többé nem jelentkezett.

Zsuzsa tudatában sok minden a helyére került, némi kutatás után megtalálta féltestvérét Pesten, de nem vette fel vele a kapcsolatot.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial