+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Lelked útja.

Mi a „lélek”? Minden vallás a Földön megpróbálja megfogalmazni, körülírni több-kevesebb sikerrel. Minden vallás és minden ember tudja hogy van. Ha elcsendesedünk és befelé figyelünk, rátalálhatunk. Nincs neme, életkora, független attól hogy nézünk ki, mégis mi vagyunk. Ezt az örökké vándorló lelket érezhette meg magában Ady Endre, mikor megírta a „Sem utódja, sem boldog őse…” című versét. Ritkán olvasni ilyen pontos megfogalmazását a léleknek.

Mint egy színész, aki egy városi színpadon eljátssza Hamlet szerepét. Vagy kifütyülik, vagy megtapsolják. A színdarab végén lehull a függöny, ő a színfalak mögött átöltözik, és elutazik egy másik városba. Itt eljátssza Lear királyt. Más kor, más jelmez, más díszletek, más helyszín. De a színész ugyanaz! Tanult az eddigi fellépései hibáiból, megpróbálja még egyszer nem elkövetni őket, de ráerősít azokra a mozzanatokra ahol megtapsolták. Egy a fontos: aki tragikus színésznek született, ne akarja Benny Hillt hozni a színpadon…Aki gyógyításra született, ne próbálja ki milyen artistának lenni, mert lezuhan és összetöri magát. Igy esetleg megtapasztalhatja a gyógyítást a másik oldalról…

De mi lesz a lélekkel, ha lehull a függöny, és ő elvonul a színfalak mögé átöltözni? Hogyan talál rá az új szerepére?

Dr.Michael Newton Lelkünk útja c. könyvében és sok más ezzel foglalkozó irodalom is hasonlóan írja le a folyamatot, erről számolnak be a halálból visszatérők, és magam is hallottam vendégemtől aki utaztatáson vett részt nálam. Az életek közötti időben, térben nagyon is élénk társadalmi élet folyik, hiszen a lélek nem halott, nagyon is élő. Új dimenziójába érkezve Fénylény fogadja, aki a segítője, mentora lesz. Segít visszatekinteni előző pályafutására, kielemezni, hol lehetett volna jobban fejlődni, hol voltak elakadások, milyen tapasztalatokat sikerült begyűjteni. Ezekkel a felismerésekkel meg lehet tervezni a következő inkarnációt. A leszületés idejét, körülményeit a lélek választja, ahogy a bejárni kívánt utat is.

„A mindent tudó Én soha nem született és meghalni sem fog. Az Én – okon és okozaton túl – örök és időtlen. Amikor a Test meghal, az Én nem hal meg. Ha egy gyilkos azt hiszi, hogy ölhet, és az áldozat azt hiszi, hogy őt meg lehet ölni, egyikük sem ismeri az igazságot. Az örök Én soha nem öl és soha meg nem ölhető” Upanishadok i.e. 800. Ókori ind bölcseleti művek.

„A lélek az, ami éltet, a test nem használ semmit” János 6/63-  tanította Jézus 2000 évvel ezelőtt.

„A halál utáni, valamint a születés előtti élet lehetősége már nem hit kérdése, hanem fizikai törvényszerűség.”A végső valóság”- Balogh Béla, napjaink egyik legnagyobb spirituális gondolkodója. /mérnökember /😊

A köztes létben találkozhatunk földi létünk több elhunyt  szereplőjével, akik az általunk „szellemeknek” elképzelt formához hasonló alakban élik nagyon is valóságos életüket. Sok lélek segítő szerepet vállal még földi életet élő rokona, ismerőse mellett. Vendégeim többször említették, hogy édesanyjuk, nagymamájuk vagy más elhalt rokonuk ott van mellettük, érzik a védelmüket. Én is beszámoltam korábban arról az édesapáról, aki nekem mesélte el családja történetét, hogy még Földön élő lányát megszabadítsa szörnyű gyanújától. Ez az apuka érzésem szerint már leszületett, másik testben élt, de a lélek meghallotta a hívást és módját ejtette hogy rövid időre ellátogasson hozzám.

És mi értelme van ennek a sok leszületésnek, az életünknek? Kik vagyunk egyáltalán?

Te is, aki ezt olvasod, nélkülözhetetlen része vagy a Nagy Egésznek, pótolhatatlan. Képzelj el egy többezer darabos puzzle-kirakót, ami csak úgy teljes ha minden darabkája megvan. Ha csak egy is hiányzik, csonka az egész, tökéletlen. A világmindenség is csak Veled lehet tökéletes, hiánytalan.  Az Univerzum tökéletességre törekszik, ezt felfedezheted egy pillangó szárnyainak mintázatán, egy virág szirmán, egy esőcsepp belsejében, egy hópehely alakjában. Te ezt a tökéletességet fejlődés útján tudod elérni, új és új életek által, mindig beépítve az előző lét tapasztalatait. Minél magasabb tudatossági szintre jutsz, annál magasabb a rezgésszámod, így emeled a Nagy Egész rezgésszintjét, így szolgálod Őt. És ezáltal önmagadat, hiszen egy vagy az Univerzummal, amely megteremtett.

Rengeteg segítő várja hogy melletted lehessen, nem vagy egyedül. Segítenek az Angyalok is. Magam is szkeptikus voltam irányukban, amig cáfolhatatlan módon be nem bizonyították, hogy itt vannak, csak kérnem kell.

De ez már egy másik történet.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial