+36 30 513 5597 info@selfnessmiskolc.hu

Reinkarnációs utaztatás

 

Lelkünk halhatatlan. Nem tűnik a semmibe, csak feladatát beteljesítve másik megnyilvánulási formát ölt. Mindig jelen volt az időben, hogy új és új testet öltve haladjon a fejlődés mind magasabb szintje felé, törekedve a tökéletességre.

Minden léleknek sorsfeladata van, amivel magasabb rezgésszintre emeli a világot. Milyen feladattal születtünk? Milyen utat jártunk be eddig, hol tartunk utunkon? Mit kell megtanulnunk ebben az életben?

A reinkarnációs utaztatás egy beszélgetéssel kezdődik, majd az érdeklődő egy irányított meditációval kellemes, nyugodt állapotba jut, ahol mindent érzékel, mindent hall, de tudata belső világára irányul. Képek, jelenetek, érzések jelentkeznek, melyek teljesen valóságosak és később is pontosan felidézhetők. Egy utazás során akár több előző életbe is bepillanthatunk. Időnként megtörténik, hogy nem előző életek, hanem a mostani élet által megélt, de rég elfeledett, elnyomott helyzetek bukkannak fel. Ilyenkor ezzel van dolgunk, itt rejlenek az elakadások, feldolgozatlan élmények, melyek blokkolják boldogulásunkat.

Az utazás befejeztével fokozatosan visszatérünk a jelenbe (senki nem tud a múltban ragadni) majd megbeszéljük az átélt élményeket, azok tanulságait a jelenre nézve.

Az utazás során született felismerések sok-sok embernek segítettek már életük jobbra fordulásában, a rejtett összefüggések megértésében, az elfogadásban.

Ha nyitott vagy és kíváncsi, szeretettel vezetlek végig az önmegismerés ezen útján.

Ezentúl minden hét pénteken megosztok egy-egy érdekes, tanulságos esetet, amit vendégem utazása során átélt.

Megdöbbentő, lenyűgöző, igaz történetek.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial